Elk jaar brengen we hier in huis ook de kerstsfeer in de kinderkamers. Met lampjes, kersthuisjes en ook posters. Posters zijn een makkelijke manier om een subtiele kerstversiering in een ruimte aan te brengen. Om de kerst styling van de kinderkamers bij jou thuis een handje te helpen, heb ik twee gratis te downloaden posters gemaakt. In één van mijn favoriete thema’s voor kerst: notenkrakers en ballerina’s. Download jouw favoriete kerstposter gratis verderop in dit blog! 

 

 

 

Gratis downloaden: kerstposter met sneeuwbol

 

 

 

Als klein meisje kreeg ik van mijn oudere zus zo een sneeuwbol waarmee je kunt schudden om het te laten sneeuwen. Vorig jaar heb ik hem moeten weggooien, het water was te vertroebeld. Aan die bol moest ik denken bij het maken van deze free printable kerstposter. Het tafereeltje in de sneeuwbol is zo knus en ´kerstig´. Je krijgt meteen dat warme kerstgevoel als je naar de poster kijkt. Doe hem in een lijstje of plak hem op de muur met kerst masking tape. 

Naast masking tape zijn dit de ultieme musthaves die je nodig hebt voor kerst styling in huis!

 

 

 

 

 

 

 

Hier kun je ook de prachtige ballerina poster downloaden. Een zoet plaatje die in elk interieur past en net even een extra feestelijk tintje toevoegd. Iets met de Notenkraker bijvoorbeeld… Ook deze poster kun je gratis downloaden.

meisjeskamerinspiratie kerst styling
gratis kerstposter sneeuwbol
free printable christmas poster
kinderkamerinspiratie meisjeskamer goud