Email

info@thechristmasstyler.nl

Instagram

@TheChristmasStyler

Over The Christmas Styler

Hartje zomer droom ik al van kerst. Voor mij is het echt de ‘most wonderful time of the year’. Kerst hits luister ik in de auto zodra Sky Radio haar kerstkanaal opent. Samen met de kinderen zingen we hartje zomer zelfs al de eerste kerstliedjes. Vooral “Niets is cooler dan kerstmis” van Kinderen voor Kinderen komt dan vaak voorbij. Vaste prik is het kerstdorp bekijken bij Tuincentrum Osdorp bij ons in Amsterdam.

Elk jaar deel ik al de kerststyling van ons huis, met zo nu en dan een kersttrend, een recept voor op de kersttafel of een leuke zelfmaker. Vorig jaar begon het bij mij te kriebelen: ‘iets meer doen’ met kerst dan op mijn Dirksdotter blog. Zo werd het idee van The Christmas Styler geboren. In het voorjaar hakte ik de knoop door voor een eigen kerstblog. Naast kerstinspiratie op kun je bij The Christmas Styler ook terecht voor jouw kerstfotografie. Én in de webshop vind je een selectie van absolute musthaves en eyecatchers voor in jouw kerstinterieur!

Christmas Styler in het kort:

Naam: Annelies Dorsman

Leeftijd: bijna 39 jaar

Familie: Getrouwd met Hans, mama van Scott & Skye

Hier woon ik: Amsterdam Noord

Perfect get-away voor kerst: een hygge kerst in Scandinavië staat hoog op mijn wishlist!

Favoriete tuincentrum met kerst: Tuincentrum Osdorp met een heerlijk kneuterig kerstdopr waar je in retro ski liftjes overheen ‘vliegt’.

Favoriete kleur voor kerst: ik kan niet kiezen maar ik kom vrijwel altijd uit op groen-en roze

Mijn guilty kerst pleasure: de cheesy kerst filmavonden van Net 8. Heerlijk!

Favoriete kerstrecept om te maken: ik houd van makkelijk (ik ben geen keukenprinses). Dus ik ga voor een kerst rocky road of chocolade mousse.

Ik krijg energie van: fotograferen en lekker schuiven met spullen in ons huis, het gezellig maken in huis en het stylen van de kersttafel.

kerst city life shoot amsterdam