De kerstcollecties en kerstshows vliegen om je oren. Eind oktober liggen de winkels en tuincentra vol met de allerleukste kerstdecoratie. Zie je door de kerstbomen het bos niet meer? Geen nood. Ik laat je regelmatig de leukste kerstdecoratie en kerstcadeau inspiratie zien op mijn kerstblog. In deze eerste editie laat ik je de kerst musthaves zien die je bij Action kunt vinden! You’re welcome!

Grappige en betaalbare glazen kersthangers voor in de kerstboom

Sinds een aantal jaren hebben de grappige, glazen kersthangers voor in je kerstboom een enorme vlucht genomen. Een bonte kerstboom vol vormen en kleuren is nog steeds helemaal hot. Veel mensen kopen elk jaar weer een aantal van die vrolijke kersthangers. Die kunnen soms flink aan de prijs zijn. Gelukkig kun je dit jaar jouw vrolijke kerstboom aanvullen met betaalbare kersthangers van Action!

glazen kersthangers kerstdecoratie action 2022

Deze glazen kersthangers zijn per drie stuks verkrijgbaar bij Action in de winkels. Per set betaal je maar 2,99 EUR! Rennen naar Action voor deze betaalbare kerstdecoratie dus!

Kerstdecoratie: maak het knus en gezellig in huis met Action

In de donkere dagen rondom kerst kun je wat mij betreft echt niet zonder lichtjes en kaarsjes. Gelukkig vind je op dat vlak ook genoeg keuze in de winkels van Action. De sjieke gedraaide dinerkaarsen zijn verkrijgbaar in 5 trendy kleuren. Per 3 stuks betaal je 1,49 EUR. De swirlkaarsen zijn 25 cm hoog. Een andere sfeermaker in je kerst interieur is de geurkaars in een glitterglas. Mijn favoriete kleur is natuurlijk de roze. Maar deze kerst geurkaars is er ook in wit/zilver en zilver/goud. De glitters geven een extra fonkelend effect op je tafel! De geurkaarsen kosten 4,79 EUR per stuk.

Last but not least: warme kerstverlichting in huis kun je nooit genoeg hebben. Natuurlijk voor in de kerstboom. Maar met kerstlampjes kun je nog op veel meer manieren decoreren in huis. Bijvoorbeeld over je buffetkast of sidetable, of rondom een spiegel. Leef je uit! De kerstverlichting die is afgebeeld op onderstaande foto is warm-wit en maar liefst 20 meter lang! Je shopt deze kerstverlichting voor 6,49 EUR.

kerstdecoratie action kerst interieur

Lees hier welke musthaves je nog meer nodig hebt voor de styling van je kerstinterieur!

Inspiratie voor de leukste (foute) kerstcadeaus

Rondom de feestdagen geven we elkaar vaak cadeaus. Bij Action vind je verschillende, betaalbare kerstcadeaus. Voor kinderen, voor dierenliefhebbers en leuke, foute kerstkadootjes. Hieronder zie je aan aantal daarvan:

kerstcadeau inspiratie action (1)
  • Houten keukenspeelgoed Mini Matters: 6,95 EUR per stuk
  • Adventskalender voor honden en katten (zowel voor katten als honden twee verschillende prints): 4,99 EUR per stuk
  • Lichtgevende kerstmuts, verkrijgbaar in 4 verschillende dessins: 3,99 EUR per stuk
  • Kerstborden, verkrijgbaar in 4 verschillende dessins: 2,59 EUR per stuk
  • Luxe geschenkdoos, verkrijgbaar met roze, goud of zilver deksel: 1,59 EUR per stuk