Nabij Schaijk in het gemoedelijke Noord Brabant vind je vakantieadres ‘Tukken op de Maashorst’. De plek om bij te tanken na een druk jaar en helemaal in de kerstsfeer te komen. Elk jaar wordt dit vakantiehuisje op een kleinschalige camping in de natuur omgetoverd naar een warm en feestelijk verblijf. Vorig jaar verbleef ik er een nachtje. Natuurlijk vroeg zo een mooi kerst interieur om het schieten van een kerst binnenkijker. Kijk gezellig mee!

Kleurrijk kerst interieur in Schaijk

Dit vakantiehuis ademt een en al sfeer uit. Het vakantiehuis is door twee zussen omgetoverd naar een kleurrijke en warme om te vertoeven, alleen, met je partner, vriendinnen of juist met je gezin. Alleen de schrootjes op het plafond verraden dat dit bijzondere vakantiehuisje er al langer staat. Je kunt bij Tukken op de Maashorst met 4 tot 6 personen verblijven. Buiten is er er voldoende ruimte om te genieten en te spelen. Voor de koele winterdagen kun je er een kampvuur maken.

Het kleurenpallet in dit vakantiehuis is uitgesproken maar biedt tegelijkertijd rust. De warme okergele, goudkleurige en beige tinten in combinatie met de diep roze en paarse tinten maken dit interieur het perfecte decor voor kerstdecoratie. In de kerststyling wordt het roze en paarde verder doorgetrokken op subtiele manieren. Zoals een roze champagne glas gevuld met kerstversiering, een stolp gevuld met kerstballen in verschillende tinten roze en paars en een paarse glitter Amaryllis-bol.

In dit kerstinterieur is ook een subtiele glitter toegevoegd in bijvoorbeeld de funky laarsjes en discobal in de wandkast die op maat is gemaakt rondom de deur naar de grote slaapkamer. Scroll lekker verder voor een uitgebreide fotoreportage van deze fijne plek. Heb je helemaal zin gekregen om hier te verblijven? Boek hier jouw verblijf bij Tukken op de Maashorst:

Kerststyling van de woonkamer

Feestelijke sfeer in slaapkamer en badkamer

Winterse tuin waar het goed toeven is