Je kunt op veel verschillende manieren kerstinspiratie op doen. In winkels en tuincentra zie je de kerstcollectie vanaf september/oktober binnendruppelen. Tegen het einde van november beginnen de kerstmarkten. Maar online kun je bij kerst bloggers al veel eerder kerstinspiratie opdoen, zelfs het hele jaar als je dat wilt! Dit is mijn lijstje met favoriete bloggers om inspiratie op te doen voor de feestdagen! Zit jouw favoriete kerstblog erbij?

Absolute nummer 1: kerstblog Christmaholic

Met haar blog Christmaholic is Saskia de Laat online de ultieme Queen of Christmas om te volgen. Op dit kerstblog kun je terecht voor een flinke portie kerstinspiratie. Je vindt er de nieuwste kersttrend, alles over kerstmarkten, leuke zelfmakers en natuurlijk recepten voor op de kersttafel. 

kerstblog christmaholic
Bron foto: Christmaholic

Nieuwe kerstblog: The Christmas Styler

Je hebt dit blog met overzicht van de leukste kerst bloggers gevonden op de website van The Christmas Styler (that’s me!). Jaarlijks tover ik ons huis om in kerstsfeer. Geen kamer of ruimte wordt daarbij overgeslagen. 

Kerst is belangrijke feestdag in onze familie. Na de kerkdienst verzamelen we bij mijn moeder of één van mijn zussen of broer voor een gezellige dag met de hele familie. Feestelijke kleding hoort daarbij. Het feest van kerst is mij zo met de paplepel ingegoten. In 2017 had ik de weken voor kerst mijn zwangerschapsverlof. Mijn dochtertje Skye werd zo een twee weken voor kerst geboren. Die knusse tijd in afwachting van haar geboorte en de kraamtijd heeft bij mij het vuur voor de kerstperiode alleen maar aangewakkerd.

Long story short: bij The Christmas Styler kun je terecht voor een hoop kerstinspiratie. Kerst interieur is een belangrijk onderwerp op dit kerstblog. Naast het blog kun je ook terecht voor kerst fotografie (kerst mini shoots, gestylde kerst fotoshoot of een wandeling met fotoshoot in kerstsfeer). In de webshop (online medio november 2022) shop je de mooiste (handgemaakte) items voor in jouw kersthuis! Ik hoop je regelmatig op mijn blog terug te zien voor inspiratie!

kerst city life shoot amsterdam
Dit ben ik: The Christmas Styler!
Helemaal happy met mijn verjaardagskado dat ik afgelopen jaar van manlief kreeg!

Woon bloggers met een passie voor kerst

Woonbloggers zijn ook altijd een fijne bron voor kerstinspiratie. Neem vooral eens een kijkje op deze woonblogs:

  • Houd je van een chique kerst en tafelstyling? Dan ben je voor kerst aan het juiste adres bij Stijlvol Styling.
  • Op het lifestyleblog van Dirksdotter is kerst een terugkerend thema. Elk jaar maakt ze een binnenkijker in haar kerstinterieur. Zo kun jij een flinke portie wooninspiratie op doen in kerstsfeer! 
  • Elk jaar tovert Elisa a.k.a. The Interior Junkie haar huis om in en kerstpaleis. Eyecatcher elk jaar is de grote kerstboom in haar woonkamer. Met een bonte verzameling aan kersthangers!
  • Ben je op zoek naar een duurzame en vegan kerst, met een vleugje wooninspiratie? Dan ben je bij Een Goed Verhaal aan het juiste ‘kerstadres’! 
  • Neem voor kerstkado inspiratie eens een kijkje bij Mamablogger!